Välj rätt inredning 2020

2020 bjuder på flera olika spännande inredningstrender och oavsett om du älskar färgsprakande prylar eller trivs med sparsamt minimalistisk inredning kommer du att hitta något för dig. Även om 2020 innehåller en hel del nyheter fortsätter hållbarhetstrenden med återbruk och second hand att vara stark.

Några av de hetaste inredningstrenderna 2020 är att färgerna ska vara varma och jordnära som till exempel ljusbrunt , beige och blått.

I och med miljötänket inom inredningstrenderna är det inte längre inne att kasta ut ett funktionellt kök eller slänga alla möbler och köpa nya. Genom att istället måla om eller byta ut tyger på stolar och soffor går det att förändra hemmet med en låg budget. Att även blanda gammalt med nytt och endast köpa utvalda inredningsdetaljer gör att både plånboken och miljön mår bättre. Ny inredning behöver inte vara dyr utan billig inredning går att fynda på nätet och du kan enkelt få varorna levererade hem till din dörr.

Heta inredningstrender

Några av de hetaste inredningstrenderna 2020 är att färgerna ska vara varma och jordnära som till exempel ljusbrunt , beige och blått. Om du inte vill måla om hela hemmet går det lätt att få in dessa färger i hemmet genom att köpa nya kuddar och plädar till soffan eller en vacker vas eller ljuslykta. Manchestertyg, mönster och stora gröna växter är andra trender som präglar 2020 och med andra ord har 1970-talet smugit sig in i inredningen igen även om färger och mönster är lite mer diskreta än vad de var på 70-talet. Miljötänket går igen också i trenden med odling och att odla kryddväxter i köket eller på balkongen är ytterligare en trend inom inredning år 2020.